PRZEPISY

Z KARPIA

zobacz >>

KARP

Pierogi z karpia, blanszowane warzywa podane w bulionie rybnym z nutą grzybów i imbiru

fot. Małgorzata Kujda © Stawy Milickie

ZOBACZ

KARP

Kiełbasa z karpia i kaszy gryczanej

zobacz

KARP

Filety z karpia w pietruszkowej panierce podane z bobem i pieczonymi ziemniakami

zobacz

KARP

Karp z masłem ziołowym i ziemniaczkami

fot. K. Kosowicz, M. Rajchelt / kaszamanna.com © Stawy Milickie

zobacz

KARP

Leczo z karpia

fot. K. Kosowicz, M. Rajchelt / kaszamanna.com © Stawy Milickie

zobacz

KARP

Karp z piernikiem w sosie z czerwonego wina

zobacz >

KARP

Karp po chińsku 

zobacz >

KARP

Karp w śmietanie czosnkowej

zobacz >

KARP

Świąteczne paszteciki z karpiem milickim

zobacz >

KARP

Pierogi z karpiem milickim

STAWY MILICKIE SA

SIEDZIBA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015