fot. Paweł Kucharski TRAVART.pl © Stawy Milickie

PRZEPISY

Z JESIOTRA

WYSZUKIWARKA PRZEPISÓW

RODZAJ POTRAWY

SKŁADNIKI

fot. Małgorzata Kujda © Stawy Milickie

ZOBACZ

JESIOTR

Grillowany jesiotr lub szczupak z salsą z zielonych pomidorów

| SKŁADNIKI:   cebula, pomidory, kolendra, oliwa, jesiotr

zobacz >

JESIOTR

Jesiotr z porem i serkiem mascarpone

zobacz >

JESIOTR

Dzwonka z jesiotra w panierce z chipsów podane z kolorowymi frytkami

JESIOTR

Jesiotr milicki na makaronie z pora

przepis opracował: Piotr Kucharski

STAWY MILICKIE SA

SIEDZIBA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015