Z filetów z lina ściągnąć skórę i pokroić je na małe kawałki.
Każdy kawałek obtoczyć w roztrzepanym jajku z solą, a następnie
w zmielonych orzechach. Smażyć na rozgrzanym oleju, aż orzechy
się zarumienią.
Podawać z sałatami polanymi oliwą wymieszaną z octem
balsamicznym i solą.
4 filety z lina
100 g pistacji
200 g orzechów ziemnych
2 jajka
olej do smażenia
mix sałat
3 łyżki oliwy z oliwek
2 łyżki octu balsamicznego
sól
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015