Składniki:
100 g makaronu chińskiego 1 czerwona cebula
2 ząbki czosnku 1 marchewka
1 biała rzepa
1 por 50 g pędów bambusa 5-6 łyżek oleju roślinnego sałata rzymska lub inna 1 łyżka sosu sojowego
1 łyżka octu winnego
1 łyżka cukru 300 g filetu z karpia sól i pieprz
Sposób przygotowania:
Makaron przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Cebulę, czosnek, marchew, rzepę, por i pędy bambusa pokroić w zapałki. Podsmażyć na mocno rozgrzanym oleju przez 3-4 minuty. Dodać sałatę, ocet i cukier, smażyć przez minutę. Dodać odcedzony makaron, wymieszać. Karpia pokroić w paski, przyprawić solą, pieprzem i sosem sojowym. Podsmażyć przez chwilę na patelni i dodać do reszty składników, delikatnie wymieszać.
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015