logo
fot. K. Kosowicz, M. Rajchelt / kaszamanna.com © Stawy Milickie
JESIOTR

Jesiotr z porem i serkiem mascarpone

SKŁADNIKI:

800 g filetu z jesiotra
1 duży por
250 g serka mascarpone
0,5 szklanki białego wina
1 łyżka masła
Sól

PRZYGOTOWANIE:

Umyty i pokrojony w plasterki por podsmażyć na maśle.
Po paru minutach podlać białym winem i dodać serek mascarpone.
Dusić 5 minut.
Filety pokroić na mniejsze kawałki, oprószyć solą i dusić w porze
przez 15-20 minut.
Podawać z ryżem.

STAWY MILICKIE SA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

NIP: 916-13-88-540

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015