Wędzony filet z jesiotra 80 g
Pomidory suszone 10 g
Kapary 10 g
Cebula czerwona 10 g
Ogórek konserwowy 10 g
Grzyby marynowane 5 g
Majonez 1 łyżeczka
Sól, pieprz
Rukola 10 g
Oliwa z oliwek 20 ml
Orzeszki pinii 5 g
Ser typu parmezan 2 g
Świeże zioła (natka pietruszki, koperek)
Wędzonego jesiotra poszatkować, pozostałe składniki drobno pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać, doprawić do smaku majonezem, solą i pieprzem. Rukolę, oliwę z oliwek, ser i orzeszki zblendować, doprawić do smaku. Gotowym pesto udekorować talerz, za pomocą 2 łyżek uformować gotowego tatara w formie łezki. Ułożyć na talerzu i udekorować świeżymi ziolami.
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015