5 zielonych pomidorów
pęczek kolendry
1 czerwona cebula
1 papryczka jalapenos (opcjonalnie)
sok i starta skórka z 1 limonki
6 filetów z jesiotra lub szczupaka
oliwa z oliwek
sól i pieprz
Pomidory obrać ze skórki, pozbawić nasion i pokroić w kostkę. Kolendrę posiekać, dodać do pomidorów. Cebulę i papryczkę posiekać, dodać do pomidorów. Wymieszać wszystko ze sobą, doprawić solą, pieprzem i oliwą z oliwek. Filety posmarować oliwą z oliwek, przyprawić solą i pieprzem, a następnie grilować ok. 10 min.
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015