KARP
- Kiełbasa z karpia
- Filety w pietruszkowej panierce
- Karp z masłem ziołowym i ziemniaczkami
- Leczo z karpia
- Karp z piernikiem w sosie z czerwonego wina
- Karp po chińsku
- Karp w śmietanie czosnkowej
ZOBACZ
JESIOTR
ZOBACZ
SZCZUPAK
ZOBACZ
SUM
ZOBACZ
OKOŃ
ZOBACZ
KARAŚ
ZOBACZ
TOŁPYGA
ZOBACZ
PASZTET Z SUMA
Zobacz video-przepisy przygotowane m.in. przez Piotra Kucharskiego, Beatę Śniechowską, Michała Czekajło, Zbigniewa Koźlika.
zobacz
AMUR
ZOBACZ
SANDACZ
ZOBACZ
LIN
ZOBACZ
VIDEO PORADY
Zobacz jak filetować karpia, jesiotra, suma, szczupaka. Niebawem kolejne video-porady.
zobacz
ARTYKUŁY
Artykuły i porady kulinarne
czytaj więcej >
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015